maandag 19 december 2016

Ga jij met ons mee in 2017?

The Avanta way of life... iets voor jou?
Het jaar loopt op zijn einde, en het is tijd om na te denken over de invulling van je zomervakantie in 2017. Denk je erover om volgend jaar met Avanta mee te gaan? Verdiep je dan eens in onze manier van reizen. Die is namelijk niet voor iedereen geschikt.

Want bij Avanta moet je flexibel zijn - soms wijzigen reisplannen omdat de bus niet meer gaat, of omdat de weg in een modderpoel veranderd is. Improvisatietalent is ook een handige eigenschap - want soms is de ondergrond te hard om haringen in de grond te slaan, of is de was nog niet droog als je weer verder moet reizen (zie foto). Je houdt van avontuur, want het kan zomaar gebeuren dat iemand je graag ziet vertrekken op de plek waar je dacht te overnachten, of je komt in gebieden waar niemand je verstaat en waar verder geen toerist te bekennen is.

Avanta en jij zijn een goede match als al deze dingen bijdragen aan jouw reisplezier. Boek vooral je zomerreis bij ons als je bij thuiskomst méér te vertellen wilt hebben dan hoe mooi het weer was en hoe modern je accomodatie. Maak je keuze uit ons grote reisaanbod, als je écht buiten de gebaande wegen en paden wilt gaan.

Gaan je nekharen overeind staan als je dit allemaal leest? Houd je niet van onverwachte gebeurtenissen? Snap je niet waarom kamperen anno 2017 nog steeds bestaat? Dan is het voor alle partijen beter dat jij geen reis bij Avanta boekt!

Avanta staat voor Avontuur

Lees meer op ons weblog over onze manier van reizen. Hieronder een paar links, maar je kunt er nog veel meer informatie vinden.

Kamperen doen we zo bij Avanta

Kijk ook eens op onze pagina met Kampeergenoegens

Een christelijke reisorganisatie - wat houdt dat in? 

Dit zijn onze do's en don'ts

Zo vrij als een vogeltje met Avanta

Ons reisaanbod voor zomer 2017 komt in de kerstvakantie online. Nog heel even geduld dus!
 
(Met dank aan deelnemers Nadine en Tineke voor de foto's)


Geen opmerkingen: