maandag 12 maart 2012

Ontdek Marokko

Vorige zomer maakte deelnemer Astrid een reis naar Marokko onder leiding van Taco. Ze stuurde ons een paar leuke foto's die volgens haar helemaal het 'Avanta-gevoel' weergeven.

"Deze foto's zijn van een kampeerplekje in de buurt van Settat, toen we op de terugweg waren van Marrakesh naar de boot in Tanger. De kampeerplek was een grote vlakte, met een boom erop en een strook cactusplanten."








"De laatste foto is een bijzonder verhaal. Toen we 's avonds een kampeerplek hadden gevonden, werden we door een man uitgenodigd om de volgende ochtend om 7 uur bij hem thee te komen drinken (we moesten alweer vroeg verder omdat we op weg waren naar Marrakesh). Dus die man komt de volgende ochtend om ons mee te nemen naar zijn winkeltje beneden aan de weg. Hij had de grootste lol dat hij zoveel bezoekers had en het scheen hem niets uit te maken dat wij nog maar net wakker waren. We kregen mierzoete thee (op onze nuchtere maag), maar de man zelf nam niets omdat hij aan het vasten was vanwege de ramadan. Na een groepsfoto met deze man erbij namen we weer afscheid van hem."




Avanta houdt van Marokko en daarom gaan er ook dit jaar weer verschillende reizen naar dit prachtige land. Je kunt zelf kiezen op welke manier je dit land wilt ontdekken. Al wandelend, met het openbaar vervoer of kies voor een rondreis door verschillende Afrikaanse landen of een combinatie met Portugal en Spanje. Klik hier voor een overzicht.

Meer weten? Lees dan ook deze blogpost - een interview met twee deelnemers over hun ervaringen in Marokko.

Geen opmerkingen: